Service

Om ervoor te zorgen dat uw sieraden in goede staat blijven, is het aan te raden zeker eens per jaar uw sieraden door ons te laten controleren. Tijdens de controle van de zettingen worden uw sieraden gelijk gereinigd, waardoor de schittering van de stenen weer optimaal is. Zo worden tijdig eventuele beschadigingen of defecten geconstateerd.

Vooral sieraden met gezette stenen, zoals een ring met diamant, de armband met sluiting en veiligheids- achtje, het collier met hanger, maar ook de sluiting van uw horloge verdienen extra aandacht om de kans op verlies te beperken.

Aan de controle en het schoonmaken zijn geen kosten verbonden. Kom gerust langs voor een advies.

Reparaties

Het repareren van sieraden vormt een belangrijk onderdeel van het dagelijks werk als goudsmid. Vanwege de persoonlijke waarde die aan veel sieraden wordt toegekend, is het vanzelfsprekend dat wij ze met de grootste zorg en vakkundigheid behandelen.

”In ons werk is naast kennis vooral geduld en liefde voor het vak onmisbaar, want dat komt het eindresultaat ten goede”

In ons atelier waar we beschikking hebben over de meest uiteenlopende gereedschappen en technieken, zijn we in staat vrijwel alle mogelijke reparaties zelf uit te voeren. Door onze kennis, ervaring en creativiteit is er altijd wel een passende oplossing voor uw sieraad denkbaar.

Op deze pagina ziet u een foto van een beschadigde versleten ring en daaronder het resultaat na de reparatie

  • Geheel ingedeukte kop van zegelring
  • Beschadigde slang op kop van de ring
  • Gebroken, versleten scheen

Wanneer een sieraad  zodanig versleten is, dat repareren is uitgesloten, bestaat er de mogelijkheid het sieraad na te maken zoals het ooit was.

Dupliceren kan ook bij het verlies van een enkele oorbel een uitkomst zijn.

Een versleten sieraad kan worden gesmolten om iets nieuws te maken, maar het is ook mogelijk een deel van het oude sieraad in een nieuw sieraad te verwerken om zo de herinnering te bewaren.

Kom gerust langs voor een deskundig en eerlijk advies.

Wij houden rekening met de emotionele waarde van uw sieraden en wij zullen er alles aan doen om iets vakkundig te repareren.

beschadigde_ring-slide
beschadigde_ring_resultaat-slide

Voorbeelden van vermaken of repareren van oude sieraden

origineel

resultaat

origineel

resultaat

origineel

resultaat

origineel

origineel

resultaat

MeesterTekenWBH